"De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Kaak Group

Kaak Group is een wereldwijde speler in totaalconcepten voor industriële brood- en banketbakkerijen en verwante foodsectoren. Het motto van de Kaak Group is dan ook ‘van silo tot krat’. Kaak Group is een familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen.

Kaak Nederland.jpg
Kaak Nederland

De uitdaging

Kaak Nederland is een typische projectorganisatie. De medewerkers noteerden gewerkte uren handmatig op werkkaarten. Een typiste voerde vervolgens alle gegevens in een projectsysteem in. Daarnaast kende het bedrijf een afzonderlijke aanwezigheidsregistratie voor de salarisadministratie. De medewerkers moesten de gewerkte uren en verlofaanvragen zelf gaan registreren in het systeem. Dat registeren moest gebeuren middels 28 tijdterminals, allen dicht bij de werkplek en verspreid over de verschillende afdelingen. Bovendien moest het systeem administratieve koppelingen maken.

Het resultaat

Een verlofaanvraag van een werknemer is nu na een dag verwerkt. Het aantal mutatiebriefjes daalde volgens het vooraf gestelde doel van 1000 naar 150 per maand. De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart. Via PersonalTime kunnen zij hun vakantie uren inzien, inclusief opgenomen en geplande vakantie uren. Ook kunnen ze direct verlof en andere afwezigheden aanvragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Atrea, neem dan gerust contact op met Eric van Putten via  0620181302 of stuur een e-mail naar evanputten@atrea.nl.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in