"Bleckmann beschikt nu over realtime inzicht in de voor orders geregistreerde tijd"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Bleckmann

Bleckmann (vroeger TNT Fashion) is marktleider in de logistieke dienstverlening voor de fashion-, retail- en lifestyle-industrie. Wereldwijd zorgt Bleckmann voor het afhalen, opslaan en afleveren van hangende kleding en verpakte goederen.

Bleckmann.jpg
Bleckmann

De uitdaging

Bleckmann wilde een geautomatiseerd werktijd- en orderregistratiesysteem met als doel het registreren van de aan- en afwezigheid van de medewerkers en de aan orders bestede tijden. Daarnaast had het bedrijf behoefte aan koppelingen met het warehouse-managementsysteem, het HR-systeem en de systemen van uitzendorganisaties. Bij de registratie van de aan- en afwezigheid, activiteiten en toegang lag de uitdaging in het klantspecifiek inrichten van het systeem. Daarbij had Atrea de opdracht om landelijk werken vanuit meerdere sites met één systeem mogelijk te maken.

Het resultaat

Bleckmann beschikt nu over realtime inzicht in de voor orders geregistreerde tijd. Dit krijgt Bleckmann door het registreren van de aan- en afwezigheid en activiteiten en door toegangscontrole.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Atrea, neem dan gerust contact op met Eric van Putten via  0620181302 of stuur een e-mail naar evanputten@atrea.nl.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in