"Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor het registreren van boekingen voor tijdregistratie, kostenplaatsen en toegangscontrole"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Bakker Logistiek

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. Het bedrijf is in Nederland één van de grootste logistieke dienstverleners voor geconditioneerde en gekoelde producten. Dagelijks heeft Bakker Logistiek ruim 475 vrachtwagens op de weg voor meer dan 100 opdrachtgevers met bestemmingen in de Benelux en Duitsland. Bij Bakker Logistiek werken ruim 2300 medewerkers in 18 vestigingen, verspreid over heel Nederland en België.

Bakker Logistiek.jpg
Bakker Logistiek

De uitdaging

Bakker Logistiek had behoefte aan een geautomatiseerd systeem voor werktijdregistratie voor de aan- en afwezigheid van de medewerkers. Daarbij wilde Bakker Logistiek de gewerkte uren direct op kostenplaatsniveau registreren en een datakoppeling realiseren met zowel het salarispakket van ADP Perman als de boordcomputer van Transics. Verder wenste Bakker Logistiek de beveiliging van terreinen en ruimten te ondersteunen met toegangscontrole. Hierbij moest er een automatische ontkoppeling van alle deuren zijn bij een calamiteit. Bij calamiteiten moest bovendien direct inzichtelijk zijn welke medewerkers en uitzendkrachten zich in welk gebouw bevonden.

Het resultaat

Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor het registreren van boekingen voor tijdregistratie, kostenplaatsen en toegangscontrole. Hierbij is het inlezen van NAW-gegevens, ziekmeldingen en verlofrechten uit ADP Perman in Atrea van belang. Andersom exporteert Atrea verlofopname en overuren naar ADP Perman. Atrea en Roadwatch, het bij Bakker Logistiek gebruikte ritregistratiesysteem van Logicway, exporteren beiden gegevens naar ADP Perman. Hierdoor heeft Bakker Logistiek volledig zicht op de tijdregistratie en kan vanuit ADP Perman ook eenvoudig de salarisverwerking plaatsvinden voor de chauffeurs en de warehousemedewerkers. De toegang tot de terreinen en gebouwen is geregeld met toegangscontrole op slagbomen en toegangsdeuren. Daarbij is er een speciale functionaliteit die bewaakt dat medewerkers eerst toegang vragen voordat zij hun tijd kunnen registreren. Bij deze functionaliteit is met een locatiesignaleringsscherm per locatie inzichtelijk welke medewerkers in welk warehouse zijn. Hierdoor geven de calamiteitenrapportage (per vestiging) en de aanwezigheidsboeking voor de tijdregistratie een sluitend inzicht in de actueel aanwezige medewerkers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Atrea, neem dan gerust contact op met Eric van Putten via  0620181302 of stuur een e-mail naar evanputten@atrea.nl.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in